WeCa

Om Zoneterapeutskolen WeCa

Zoneterapeutskolen WeCa er syd- og sønderjyllands alternative skole og uddannelsescenter

I smukke omgivelser og tæt ved den sønderjyske motorvej ligger Zoneterapeutskolen WeCa helt perfekt. Her får du en grundig zoneterapeutuddannelse. Zoneterapeutskolen WeCa er en FDZ-samarbejdende skole, hvilket betyder at FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter står bag zoneterapeutuddannelsen hos WeCa.

Siden 2009 har skolen været hjemsted for forskellige kurser, efteruddannelse og foredrag, hvor deltagerne kan nyde Margits fantastisk dejlige mad. Margit Weidmann er indehaver og skoleleder på Zoneterapeutskolen WeCa.

Stedet er en oase for en fortravlet sjæl. Her er smukke gamle træer, store græsplæner og en lille sø. En sand lise for sjælen. Når man træder ind i lokalerne, fyldes man straks med ro og mærker den varme velkomst.

Zoneterapeutskolens filosofi

Margit ønsker at alle studerende, kursister og besøgende får en unik oplevelse af samhørighed og samvær på WeCa. Den holistiske tankegang og kinesiske sundhedsforståelse er fundamentet i alle vore uddannelses- og kursustilbud.

Zoneterapeutuddannelsen består af teoretiske og praktiske fag, som tilsammen giver den uddannede zoneterapeut en bred vifte af muligheder for holistisk at forstå hver enkelt klient, som kommer på klinikken.

Som zoneterapeut er det vigtigt at se på årsagssammenhænge til klientens ubalancer, mere som at symptombehandle. For at kunne dette tilrettelægges undervisningen på WeCa på en sådan måde, at hver enkelt zoneterapeutstuderende får et indblik i den holistiske tankegang og lærer at behandle og vejlede med dette for øje.

Zoneterapeutskolen WeCa underviser ud fra den kinesiske sundhedsforståelse. Meridianlæren, 5-elementloven og organuret er vigtige begreber i den østlige forståelse af balance og ubalance i den menneskelige organisme.
Zoneterapi stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter og reguleringsmekanisme til en tilstand af balance. Dette understøttes af den kinesiske sundhedsforståelse som kobler energi, struktur og psyke sammen, for så at integrere helhedsbegrebet i det enkelte menneske.

Zoneterapeuten ser på årsagssammenhænge hos det enkelte menneske.

Sagt med andre ord, så ser zoneterapeuten på det hele menneske og de ubalancer, der nu måtte være. Der behandles via trykkombinationer på foden med et mål om, at få energien til at flyde og for at fremme kroppens selvhelbredende kræfter.

Med zoneterapi som ”værktøj” lærer du at finde ubalancer og samtidig behandle dem.

WeCa skolen samarbejder med FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter, som er din garanti for, at vores zoneterapeutuddannelse lever op til den høje standard, vi ønsker at give vore studerende.

Tid til forandring

Bliv Zoneterapeut

Vælg en FDZ-Zoneterapeut uddannelse hos WeCa. Læs mere om at blive zoneterapeut her

Livskvalitet, sundhed og forebyggelse af sygdom – det er signalet for fremtiden.

Du får et solidt fundament, godt rustet til selvstændigt erhverv med fokus på klienten.

En behandling hos zoneterapeuten adskiller sig fra mange andre behandlingsformer ved at terapeuten har

  •  tid i mødet med klienten, empati og én til én samtale
  •  teknikken som finder frem til årsagen til ubalancerne
  •  tilliden til at klient og terapeut i et samarbejde baner vej til et bedre helbred og højere livskvalitet

FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter står bag uddannelsen med råd og vejledning, og du har mulighed for medlemskab hos FDZ fra første dag. Se mere https://fdz.dk/bliv-medlem/ansoegning-om-medlemskab/

Du får:

  • en uddannelse med flere timer end lovgivningen stiller krav om. Det giver plads til grundighed og mere tid til træning, fordybelse og integration af teori og praksis.
  • et professionelt forløb, hvor aftaler og struktur er på plads fra start til slut med eksamen under kontrollerede forhold
  • en zoneterapeutuddannelse, som er rummelig, troværdig og seriøs

FDZ’s uvildige klagenævn er din garanti for en professionel uddannelse.

 

Zoneterapeutskolen WeCa var den rigtige beslutning

Jeg blev i marts 2017 færdig med min uddannelse til zoneterapeut. I min søgen efter skolen, hvor jeg skulle uddanne mig, fandt jeg FDZ-skolen Zoneterapeutskolen WeCa i Christiansfeld.

Jeg har ikke en eneste gang fortrudt mit valg. Her var alt, hvad jeg søgte. Små hold med plads til forskellighed, hjerterum, varme og skønne omgivelser.

Høj faglighed og engagement fra lærerne, og i dag som uddannet zoneterapeut føler jeg mig rustet, når jeg møder klienterne i min klinik.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til skolen. En stor tak til Margit Weidmann, Frank Berger og gæsteundervisere for jeres høje faglighed og måde at viderebringe den på.

Heidi Z Christensen

Heidi's Fodpleje & Zoneterapi

Når man studerer på Zoneterapeutskolen WeCa skal man forvente, at man får det bedste af det bedste og kvaliteten er høj.

Så når man studerer ved Zoneterapeutskolen WeCa er der høje krav, men det giver bare en langt større forståelse efter skolen, at man rent faktisk kan huske det man har lært.

Det, at der er to undervisere, Frank Berger, som er en af de gamle i faget, og Margit, som kan supplere med især den psykiske del, gør at der gang på gang dukker flere guldkorn op som kun kan læres ved erfaring.

Omgivelserne er perfekte, og der er altid lidt til ganen og maven. Og på de lange dage har der på mit hold nogle gange været mad, og det er ren luksus.

Som studerende ved Zoneterapeutskolen WeCa får du kvalitet, og en undervisning som ligger langt over det man kan forvente.

Det er hårdt, men man bliver god til sit håndværk.

Og mit hold og Frank vil hade det her citat.  ”Ja, vi nusser fødder med stil. "

Søren Brummer

Jeg er glad og stolt af, at kunne sige jeg er uddannet zoneterapeut på Zoneterapeutskolen WeCa.

Efter endt uddannelse følte jeg mig klar, både professionelt og fagligt til at praktisere selvstændigt som zoneterapeut.

Jeg er blevet undervist af meget erfarne, kompetente og ikke mindst nærværende og empatiske undervisere, som supplerede hinanden godt til stor gavn for undervisningen.

Zoneterapeutskolen WeCa ligger i et meget naturskønt og rolige omgivelser. Stemningen på WeCa er fuld af hjertevarme og ro, og samtidig er forplejningen helt i top.

Jeg kan kun give Zoneterapeutskolen WeCa mine allerbedste anbefalinger.

Marianne Vaaben

At bliver uddannet zoneterapeut hos Zoneterapeutskolen WeCa i Christiansfeld er noget helt særligt, ikke nok er alle undervisere meget fagligt dygtige og virkelig gode til at supplere hinanden i undervisningen, men den personlige udvikling som man automatisk kommer til at opleve på dette studie bliver der også taget kærlig hånd om. På intet tidspunkt bliver man som studerende overladt til sig selv.

Zoneterapeutskolen WeCa ligger i de skønneste omgivelser og så snart du træder ind af døren, bliver du ramt at en fantastisk energi, ro og nærvær. Margit (som er skoleleder) forstår at passe på dig som person, både med dejlig forplejning, store kram og kærlig opmuntring.

Zoneterapeutuddannelsen er et håndværk og det lægger Frank (den primære underviser) heller ikke skjul på, jo mere du investerer i at øve, jo dygtigere bliver du og han (i samarbejde med Margit) skal nok sørge for at du kan dit håndværk når du afslutter uddannelsen. Desuden lægges der stor vægt på både psykologi og klinikdrift, hvilket gør at du er rigtig godt klædt på til at starte din egen klinik, hvis du ønsker dette.

Jeg har taget Zoneterapeutuddannelsen som et intensivt forløb på 12 måneder og hele processen har været rigtig god. Vi blev taget kærligt igennem alle aspekter af uddannelsen og fik hele tiden supervision og uddybelse, når vi havde nogle ting vi var i tvivl om. At være en del af et lille hold, har givet mig rigtig meget, for der var ikke plads til at gemme sig bag de andre, samtidig blev vi en del af hinandens liv på både godt og ondt. Vi mødes stadig til studiegruppe dage og har ellers sparring over telefonen.

Jeg giver Zoneterapeutuddannelsen på Zoneterapeutskolen WeCa min STØRSTE anbefalinger, du bliver en unik zoneterapeut som ved hvad du står for når du er færdig uddannet, du er klar til at starte selvstændigt for det har du lært undervejs og din personlige udvikling er støttet både af undervisere og med studerende. Du kommer ikke til at fortryde at du valgte Zoneterapeutskolen WeCa 🙂

Resi Bøhnke Abild

WeCa

Zoneterapeutskolen WeCa
Frørup Landevej 27
6070 Christiansfeld
CVR: 20 78 04 36
Tlf. 21 73 68 08
skole@weca.dk
Privatlivs- og cookiepolitik